UN TEATRU MAI TÂNĂR VA MERGE ÎNTR-O PAUZĂ – PENTRU VIITORUL PREVIZIBIL

În timp ce AYT își închide porțile – poate temporar, poate permanent – Director General, Sam vorbește despre motivele pentru care, speranțele sale pentru viitor și modul în care compania nu se poate întoarce decât dacă are un sprijin financiar adecvat.

După 12 ani de a face tot posibilul pentru a campion tineri, factorii de decizie de teatru marginalizate și reclame, de a le oferi o platformă atunci când multe alte publicații nu le-ar da timpul zilei, AYT va merge pe o pauză. Pentru cât timp, nu știu, dar va fi pentru viitorul previzibil.

Nu cred că am muncit la fel de mult la ceva cum am lucrat la această companie în ultimul an și jumătate. Multe alte publicații au încetat să mai revizuiască, deoarece au văzut că este nedrept să criticăm ceva produs în acest iad al unui timp, dar cantitatea de cereri pe care le – am primit nu a încetinit – oamenii încă doreau să le vedem munca și oamenii încă – mai mult decât oricând-aveau nevoie de recenzii/ mărturii pentru a arăta ofertele lor de finanțare, Cererile Comisiei etc. Am produs, de asemenea, AYT în seria de izolare și a publicat mai multe atent, caracteristici importante și piese de opinie. Nu am încetinit și nu am vrut niciodată. AYT are încă atât de mult potențial și am avut planuri uriașe pentru a ajuta la îndeplinirea acestui lucru, dar, din păcate, din motive financiare, nu au funcționat.

Când m-am alăturat companiei în 2013 și până când am preluat-o în 2019, salariul nu reflecta munca depusă de oameni. Am o oarecare înțelegere de ce, dar acest lucru nu a fost – nu este suficient. Cel mai puțin eu și echipa mea ar trebui să fie obtinerea este un salariu de viață și că este ceea ce am încercat să realizeze în ultimul an.

Am fost încercarea de a obține un buget pentru a plăti în cele din urmă scriitori. Nu este suficient să spui ‘încep’ și ‘ este o poziție reciproc avantajoasă pentru că primesc bilete gratuite la teatru. Acesta este un mare avantaj, dar continuând să se hrănească în mentalitatea că a nu plăti oamenii pentru munca lor este în regulă, dă doar celor care de fapt își pot permite, scuza de a nu. Îi menține pe scriitori și pe alți oameni creativi care se simt nesiguri și nedemni. M-am gândit wow, dacă pot plăti scriitori ca tineri ca 16, Acest lucru ar putea ajuta într-adevăr face o schimbare. Am crezut că pot oferi oamenilor din clasa muncitoare o muncă independentă plătită, făcând ceva de care erau pasionați. Ce raritate dezamăgitoare este pentru artiști.

Scriitorii, editorii și oamenii de marketing care au și continuă să lucreze pentru AYT sunt cu toții incredibil de talentați, profesioniști și pasionați. Există cu siguranță un stigmat atașat vârstei care îi împiedică pe tineri să obțină oportunități în orice industrie, dar fără acestea, sunt împiedicați chiar să înceapă. Acest lucru este și mai evident cu cei care sunt încă subreprezentați – persoanele cu dizabilități, persoanele de culoare, comunitatea LGBTQ+, cei care se identifică ca clasă muncitoare etc. Suntem văzuți ca inferiori, iar poveștile noastre nu sunt valide. La AYT, aceste povești au fost întotdeauna valabile, și pentru că am văzut ce alte publicații nu au, mulți dintre scriitorii noștri au plecat Pe au cariere de succes. Acest lucru se datorează începutului pe care l-am dat, din cauza șansei pe care am luat-o asupra lor.

Am vrut să fac din AYT un spațiu sigur pentru persoanele marginalizate. Accesibilitatea este esențială pentru orice publicație să se gândească și să pună în acțiune, dacă acestea sunt în mod special pentru persoanele cu handicap sau nu, iar acest lucru a fost în fruntea planurilor am avut pentru viitorul AYT. Am vrut ca compania să se simtă ca un du-te-la pentru orice tânăr care sa simțit ignorat și înstrăinat în industria teatrului pentru că să recunoaștem, există un milion de motive pentru care s-ar simți așa. Teatrul este toxic, dar este, de asemenea, plin de colaborare, empatie și sprijin. Știu că am jucat un rol în asta.

Pentru a ne ajuta să ne atingem întregul potențial, aveam nevoie de o injecție mare de bani. Cu toate acestea, după epuizarea tuturor opțiunilor noastre, nu am reușit să o asigur. Am crezut că reputația lui AYT ca susținător crucial al tinerilor marginalizați ar fi suficientă pentru a ne asigura supraviețuirea, dar nu a fost.

În afară de obiectivele noastre de a face AYT mai mare și mai bine, merge mai departe, suntem doar nu într-o poziție suficient de puternică financiar pentru a continua la toate. Banii pe care îi obținem din publicitate nu sunt suficient de aproape pentru a menține o companie ca AYT, iar abonamentele ne-au acoperit doar cheltuielile generale.

AYT m-a ținut pe mine și pe restul echipei mele în ultimul an și jumătate (foarte întunecat). Ne-a ținut motivați, plini de speranță și într-un fel de angajare atunci când alții și-au pierdut din păcate. A fost un colac de salvare și sunt devastat că s-a ajuns la asta. Producătorii de teatru emergenți și locurile locale importante care s-au bazat pe noi pentru a-și revizui spectacolele nu vor mai avea acea platformă sau sprijin. Scriitorii noștri nu vor mai primi avantajele, cum ar fi să vadă pentru prima dată o mare producție West End sau o operă. Aceste oportunități nu vor mai exista pentru ei sau pentru alți tineri. Sunt devastat la gândul a ceea ce ar fi putut fi, pentru că dacă am fi avut ajutor financiar, a fost de gând să fie epic. Nu am fost doar de gând să spun că ar reprezenta oameni marginalizați… am fost de fapt de gând să o facă.

Pentru aceia dintre voi care ne – au sprijinit atunci când am ajuns – știi cine ești-Vă mulțumesc pentru a vedea valoarea în ceea ce am făcut. Vă mulțumim pentru a face sa se simta ca a fost în valoare de timpul nostru. Pentru toate companiile de teatru și PR cu care am lucrat timp de 12 ani, Vă mulțumim că ați făcut parte din călătoria noastră. AYT a primit, de asemenea, un sprijin financiar atât de necesar de la două consilii locale anul trecut – nu știu ce am fi făcut fără asta.

Sper că acesta nu este sfârșitul pentru că încă vreau ca AYT să se întoarcă. Avem atât de multe de făcut, atât de multe schimbări de făcut și atât de mulți oameni de reprezentat. Nu vreau ca tinerii din clasa muncitoare să nu fie auziți sau ca jurnalismul independent să meargă constant pe o frânghie. Suntem cu toții parte din aceeași Ecologie și toți avem aceeași luptă pe mâinile noastre.

Nu e prea târziu să-l ajuți pe AYT să se întoarcă. Nu avem de ales decât să ne închidem ușile deocamdată (și vreau să fiu foarte clar aici), aceasta nu este doar o scurtă pauză – este make or break. Dacă avem vreo șansă de a reveni, avem nevoie de sprijin real, nu doar mesajele de rău. Am dori să auzim de la dvs., dacă doriți să ne ajutați să facem un plan de întoarcere și să facem parte dintr-un viitor potențial pentru AYT. Nu vrem ca acest lucru să fie un alt moment ca Teatrul Bunker. Auzim aceleași voci din nou și din nou vorbind despre cât de trist este să pierzi spații care ajută oamenii marginalizați, dar când vine momentul să-i împiedici să dispară pentru totdeauna, nimeni nu se ridică pentru a se potrivi cu cuvintele lor bine intenționate. Dacă nu suntem atenți, industria teatrală va fi în curând una exclusiv pentru cei privilegiați.

În realitate, acesta ar putea fi sfârșitul unei publicații care a ajutat platforma și campionul multor reclame timp de 12 ani. Paypal-ul nostru va rămâne deschis, dar, în cele din urmă, va necesita mult sprijin în întregul spectru al industriei pentru a ne salva. Dacă crezi cu adevărat că poți ajuta în acest moment, mi-ar plăcea să aud de la tine. Ca de 15 septembrie, vom fi plecat, dar e-mail-ul meu va fi în continuare în viață și lovind. Consultați pagina Faceți cunoștință cu echipa pentru a o găsi.

Leave a Comment